Misija I vizija

Misija i Vizija

Naša misija je pružanje kvalitetnih usluga nužne prilagodbe mikro i malih poduzeća suvremenim trendovima kako bi u potpunosti ispunili svoju svrhu i ciljeve privlačenja kupaca i povećanja prodaje.


Naša vizija sastoji se u kreiranju dodane vrijednosti, prepoznatljivog imidža i kontinuirane podrške malim poslovnim subjektima u njihovom razvoju, ali ne po cijenu gubitka originalnosti i autentičnosti naših zadovoljnih klijenata.


Jeste li znali da je većina trenutno aktivnih web stranica na Internetu - zastarjela? Možda posjedujete takvu stranicu, a da niste ni svjesni kako ona ne ispunjava potencijal koji od nje očekujete. Čak i ne tako davno izrađene, danas mnoge internetske stranice trebaju nužnu prilagodbu suvremenim trendovima kako bi ispunjavale svoju svrhu i pridonosile rastu poslovanja i širenju potencijalnih korisnika.


Uzmimo primjer kada internetska stranica prilikom otvaranja na mobilnom uređaju prikazuje sitna slova teksta ili umanjene slike. Neminovan rezultat toga je trenutno nezadovoljstvo korisnika. Kada se korisniku onemogući jednostavno i brzo pružanje željene informacije ili slanja upita, on vrlo brzo odustaje od daljnjeg zadržavanja na stranici i potencijalne kupnje proizvoda ili usluge.


Treba imati na umu da je razina strpljenja korisnika ograničena i svako otežano pretraživanje završava neslavno, odlaskom s naše stranice i pretraživanjem konkurencije. Prilikom izrade web stranice, nužno je dizajn prilagoditi mobilnom uređaju koji danas gotovo svi posjeduju i koriste. Razmislite koliko je potencijalnih klijenata na takav način otišlo s vaše stranice, bez da su pročitali jednu rečenicu. Velik broj korisnika pametnih telefona nije tehnički potkovan te ne posjeduje dovoljno znanja ili vremena za pretraživanje nepreglednih i loših web stranica.


Vaša poslovna potreba je naša velika strast i specijalnost - izrada web stranica u WordPress CMS sustavu. Osim toga, specijalizirali smo izradu web stranica po specifičnim zahtjevima, direktno iz HTML5 koda i stilizirano na CSS3 jeziku. Sve web stranice koje izrađujemo, prethodno optimiziramo za brzo pretraživanje i korištenje na mobilnim uređajima svih dimenzija zaslona. Nakon izrade stranice, nastavljamo kontinuirano razvijati web aplikaciju.


Broj korisnika pametnih telefona je iznimno velik i u stalnom porastu. Prema posljednjim istraživanjima, prosječan korisnik pametnog telefona provede čak 5 sati dnevno koristeći svoj mobilni uređaj. Statistike su najjači dokaz nužnosti prilagodbe web stranica mobilnim telefonima. Nužno je i njihovo održavanje i konstantno prilagođavanje trendovima.


Našim klijentima nudimo izradu web stranica po njihovim željama i specifikacijama uz fiksne cijene za održavanje, počevši od samo 80 kn/mj. Trudimo se biti među najpovoljnijima u svom poslu, omogućujući i najmanjim tvrtkama jednako kvalitetnu uslugu i šansu za probitak na tržište. Smatramo da sama izrada web stranice nije dovoljna. Svim klijentima nudimo naše znanje, iskustvo i prijedloge za poboljšanje i razvoj poslovanja jer vaš uspjeh znači naš uspjeh.


Do sada smo kreirali web stranice za razne tvrtke, obrte i udruge. Uz našu tehničku podršku i specijalizirano znanje, naši klijenti imaju mogućnost velikog rasta i novih poslovnih prilika uz mala ulaganja. Svi naši klijenti to dobro znaju i koriste. Dobro izrađena web stranica stvara nove leadove koji generiraju prihode, a na koncu i profit. Primjerice, na jednom od naših zadnjih projekata napravili smo klijentu web stranicu sa 7 HTML stranica, blog sekciju i SEO kampanju. Rezultat uspješno završenog projekta je 450 novih korisnika mjesečno i oko 700 posjeta na mjesečnoj bazi. Ovo su rezultati za prva tri mjeseca! Treba naglasiti da pri tom klijent nije potrošio niti kune na oglašavanje. Ponosni smo na ovakve rezultate, ali još važnije, naš klijent je zadovoljan i spreman za nove projekte i širenje posla.


Što mislite što bi tek mogli napraviti za Vas?