Zanimljivosti novosti i članci

Novosti u web dizajnu

autorica: Nevena Mikec, 15 .03, 2019
novosti u web dizajnu

Gotovo svako uspješno poslovanje utemeljeno je na dobro promišljenoj marketinškoj infrastrukturi.


U posljednjih nekoliko godina dogodile su se značajne promjene u izradi i dizajnu internetskih stranica. Strelovitim napretkom mobilne tehnologije, Internet napreduje i razvija se, a web dizajn i on page SEO optimizacija prate te promjene u stopu.


Društvene mreže poput Facebooka ili Instagrama dobre su i korisne za marketing, ali sama web stranica najbolji je i najjači predstavnik brenda ili kompanije.


Kvalitetna, dobro izrađena stranica na internetu, za uspješne tvrtke mjesto je za razvoj vlastite infrastrukture i marketinških kanala. Društvene mreže poput Facebooka ili Instagrama dobre su i korisne za marketing, ali sama web stranica najbolji je i najjači predstavnik brenda ili kompanije. Ona treba biti mjesto gdje se stvaraju leadovi - korisnika koji posjeti stranicu treba dovesti do krajnjeg proizvoda koji se nudi, u suprotnom stranica ne stvara nikakvu korist i ne služi svrsi. Optimizacija za tražilice, odnosno on page SEO, iznimno je bitan pri kreiranju stranice te se mijenja i unapređuje usporedno s dizajnom i napretkom u tehnologiji.


seo optimizacija za google

Važnost kvalitetno napravljene i on page SEO optimizirane internet stranice vrlo je bitan čimbenik u svim vrstama suvremenog poslovanja. Novi trendovi diktiraju promjene, a web dizajneri postaju nužan dio procesa stvaranja vlastitog pečata u virtualnom svijetu. Prisutnost na društvenim mrežama bitna je za stvaranje korisničkog iskustva koje će na posljetku odvesti do internetske stranice, a sve u svrhu stvaranja vlastite domene, a ne domene društvenih mreža.


Novi trendovi diktiraju promjene, a web dizajneri postaju nužan dio procesa stvaranja vlastitog pečata u virtualnom svijetu.


Sama web stranica ne znači puno ako ju krajnji korisnik i potencijalni kupac ne mogu pronaći. Pametnim dizajniranjem stvara se brand kojem je Internet samo produljena ruka djelovanja i alat koji omogućuje prisutnost, financijsku isplativost i nebrojene mogućnosti rasta i razvoja.


Podjelite na: